Vi som jobbar på Miljöverkstan

Alla ledare på Miljöverkstan är utbildade i första hjälpen och har deltagit på kurser i friluftssjukvård enligt NOLS wilderness first aid samt GSRT, grundläggande säkerhets och räddningsteknik hos Svenska kanotförbundet. 

Lisa Adelsköld

Lisa Adelsköld

Verksamhetskoordinator

Biolog med erfarenhet av att driva naturskola och arbete med lärande för hållbar utveckling i skolan. Kan odla sin egen mat om det kniper och vet vad du kan äta för att överleva i skogen.

070-7578069 lisa.adelskold@miljoverkstan.se

Maja Löfgren

Maja Löfgren

Kommunikationsansvarig & projektledare

Brinner för de sociala aspekterna av hållbar utveckling och är utbildad inom utveckling och internationellt arbete. Pratar gärna livets stora frågor vid lägerelden och ser dans som lösningen på världens alla problem.

073-6169941
maja@miljoverkstan.se

Lisa Behrenfeldt

Lisa Behrenfeldt

Aktivitetsansvarig

Är utomhuspedagog med många års erfarenhet av att jobba på naturskola. Är även certifierad simlärare. Spenderar helst all sin tid utomhus och badar varje dag oavsett väder.

070-4620373
lisa@miljoverkstan.se

Micke Hanås

Micke Hanås

Aktivitetsledare & utrustningsansvarig

Har arbetat som journalist och inom socialt arbete. Har gått flera överlevnadskurser och jobbat som fjällvärd. Vet hur en bygger sitt eget hus om det är väldigt litet. 

073-3662150
micke@miljoverkstan.se

Maziar Farzin

Maziar Farzin

Aktivitetsledare

Miljövetare som jobbat som radiojournalist och projektledare i ungdomsprojekt. Talar fem språk och gillar eld men är inte pyroman.

Mazi är studieledig och arbetar 10 %. Om du har frågor till honom, vänligen kontakta Lisa Behrenfeldt.  

Leo Vickman

Leo Vickman

Aktivitetsledare (vikarie)

Leo vikarierar för Maziar under hans studier.  

Har arbetat med projektledning och som klättringsguide. Jobbar mycket med färg och form men älskar mest att vara ute i naturen med mina kompisar. 

 

 

 

 Miljöverkstans styrelse

Anni Heikka

Anni Heikka

Ordförande

Jag jobbar som koordinator och projektledare på en bilateral kulturfond.

Tidigare har jag arbetat bland annat på Finlands ambassad i Stockholm samt som vårdare inom slutenvårdspsykiatrin. Jag kommer ursprungligen från Finland och har bott i Belgien, Kenya och Etiopien.

Jag har ett stort intresse för olika aspekter av hållbarhetsfrågorna, som tex inklusion och jämställda samhällen och har en socionomexamen i bagaget.

Att få kombinera hållbarhet med lokalt engagemang och Stockholms finaste grönområden är en dröm.

anni.heikka@miljoverkstan.se

Lina Lundström

Lina Lundström

Sekreterare

Barn- och ungdomsvetare som forskar om vilken plats vänskap har i skolan. Har arbetat med hur hållbarhetsfrågor ska få en självklar och konkret plats i skolan och förskolan. Gillar särskilt skogssjöar, ekar och forsar.

lina.lundstrom@miljoverkstan.se

 

Anna Meiton

Anna Meiton

Kassör


Jag är socionom med en magister i socialt arbete och verksamhetsutveckling.
 

Min magisteruppsats handlade om organisatoriskt lärande och utvärdering i en NGO, och hur detta arbete påverkas av organisationens olika intressenter och finansiärer. 

I mitt yrkesliv har jag intresserat mig för och inriktat mig på psykosocialt arbete för personer som är asylsökande, nyanlända och papperslösa, främst som kurator inom hälso- och sjukvården.

Sedan hösten 2019 arbetar jag som samhällsvägledare för nyanlända i Stockholm stad. Tidigare har jag också arbetat som socialsekreterare inom ekonomiskt bistånd.

anna.meiton@miljoverkstan.se 

Matteo Giusti

Matteo Giusti

Ledamot

I combine environmental psychology, regenerative design, social-ecological sustainability, resilience, and system thinking to find ways to develop sustainable civilizations.

In the last eight years, I have researched the foundations of sustainable human habitats for future Earth lovers.

I am a Postdoctoral Researcher at the Urban Studio (University of Gävle). In parallel, I collaborate with educational organisations, architecture firms, and urban planning offices to implement my research in practice.

I have a PhD in Sustainability Science, an MSc in Ecosystems, Governance, and Globalisation (Stockholm Resilience Centre, Stockholm University), and a BA in Computer Science (University of Verona).

I’m a Salzburg Global Fellow and a member of the IUCN Commission on Education and Communication.

matteo.giusti@miljoverkstan.se

Hitta till oss

Klicka på knapparna för vägbeskrivning via SL.
Hållplats: Flatenbadet

Hitta till vårt kontor

Klicka på knapparna för vägbeskrivning via SL.
Hållplats: Skarpnäck T-bana
Adress: Skarpaby Parklek, Segelflygsgatan 30, 128 33 Skarpnäck

Med stöd från: